Kontakta oss på nummer 0485-822 02 eller maila info@borgholmslack.se

Om oss

Borgholms lack – ditt självklara val när det gäller lackering och målning på Öland!

Med över 30 års erfarenhet inom branschen är du garanterad ett professionellt utfört arbete när du lämnar in din bil eller dina inredningsdetaljer hos oss.

Vi har sedan starten vuxit stadigt och har såväl nya som återkommande kunder från hela Öland och även från fastlandet. Vårt goda rykte och vår stora kundkrets är en garanti för dig att vi gör ett gott jobb.

Vi är din lokala lackerare där kunskap, professionalitet och kvalitet alltid står i centrum. Våra lokaler och vår kunniga personal tillsammans med vår moderna utrustning garanterar dig ett fullgott resultat. Inga uppdrag är för stora eller för små för oss. Vi ser varje enskilt arbete som en utmaning där du som kund ska få det resultat du önskar och som du är nöjd med.

Bilskador och billackering är vår specialitet och mestadelen av vårt jobb då det gäller billackeringar är försäkringsskador.
En stor del av vår verksamhet omfattar även lackering och ommålning av inredningsdetaljer så som exempelvis köksluckor och innerdörrar.

Vi är stolta medlemmar i MRF (Motorbranschens Riksförbund), en organisation som ställer höga krav på sina medlemmar gällande kvalitet, kompetens, affärsmannaskap och miljö.

Oavsett om du lämnar in din bil, dina köksluckor eller dina innerdörrar hos oss får du alltså alltid samma goda kvalitet på det utförda arbetet.

Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer om oss eller om någon av våra tjänster. Varmt välkommen!