Kontakta oss på nummer 0485-822 02 eller maila info@borgholmslack.se

Lackering & Målning Öland/Kalmar

 

På Borgholms lack tar vi hand om både bilar, köksluckor eller till exempel innerdörrar. Lackering och målning är vår vardag och med en erfarenhet på över 30 år vågar vi påstå att vi kan vårt jobb.

Lackering för oss är inte enbart ett jobb. Det är ett hantverk där vi alltid strävar efter att få ett så gott resultat som möjligt.

Du som kund står alltid i centrum hos oss och vi utför alltid vårt arbete utifrån dina önskemål. Vi liksom våra kunder är måna om att vårt arbete ska ha minsta möjliga påverkan på miljön. Därför strävar vi alltid efter att använda oss av produkter med miljöcertifiering.

Billackering

Billackering är en av de stora delarna i vår verksamhet och vi tar hand om allt ifrån motivlackering och dellackering till hellackering.

Har du fått en skada på din bil. En mindre skrapa eller ett större område som skadats? Vi tar oss an alla uppdrag, stora som små, oavsett tillverkare eller märke. Vi är noga med att i största möjliga utsträckning få rätt kulör när vi lackerar så att både du och vi ska vara nöjda med resultatet.
Ett arbete utfört av oss är ett arbete utfört på ett säkert och fackmannamässigt sätt och alltid med miljön i åtanke.

Vi är medlemmar i MRF (Motorbranschens Riksförbund) – ett garanti för dig som kund att vårt arbete utförs enligt rådande branschregler.

Lackering av inredningsdetaljer

En del av vårt arbete omfattar lackering och målning av inredningsdetaljer så som exempelvis köksluckor och innerdörrar.

Har du ett kök som behöver snyggas till? Lämna in dina gamla köksluckor hos oss och hämta ut “nya” och fräscha! Det är inte bara billigare utan även bättre ur miljösynpunkt jämfört med om du skulle köpa nytt.